•   Responsive
  •   SEO Geoptimaliseerd
  •   Marketing
  •   Social media integratie
www.loop.nl

Stichting Loop

Voor Stichting LOOP hebben we een website met CMS ontwikkeld. Via een plattegrond kunnen de bezoekers eenvoudig een voetspecialist bij hen in de buurt vinden. Tevens kunnen aangesloten specialisten in een eigen omgeving hun bedrijfsgegevens inzien en wijzigen. Ook deze website is volledig responsive. Neem een kijkje op www.loop.nl.

"Pijn in uw voeten, enkels, knieën, heupen, rug, schouders of nek? Of moeite met staan en lopen? Gezonde voeten en zonder problemen kunnen bewegen, het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat dit niet meer vanzelf gaat.

Uw voeten; u staat en loopt er de hele dag op. Als u klachten aan uw voeten krijgt dan wordt u zich opeens bewust van hoe belangrijk uw voeten zijn bij dagelijkse bezigheden. En klachten in uw enkels, knieën, heupen, rug, nek en schouders kunnen veroorzaakt worden door problemen met uw voeten."
 

Een gaaf en rustgevend ontwerp, dat is wat we hebben proberen te realiseren voor Stichting Loop. Het ontwerp van de website oogt bevat veel witruimte en oogt daardoor rustig.
 
Stichting Loop: "Bent u toe aan nieuwe sokken? Koop het liefst sokken zonder naden en van natuurlijk materiaal zoals katoen of wol."

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.