•   Responsive
  •   SEO Geoptimaliseerd
  •   Marketing
  •   Social media integratie
www.basvanwegen.nl

Bas van Wegen

Voor Bas van Wegen hebben we een website met CMS ontwikkeld. Zijn relaties kunnen door middel van een externe inlog in een beveiligde omgeving van de website inloggen. Hier kan de relatie door middel van persoonlijke rechten bijvoorbeeld de aan hem/haar toegewezen documenten inzien. Verder hebben we op deze site het uitlezen van Twitter-updates mogelijk gemaakt. Ook is deze website full responsive. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.basvanwegen.nl.

"Bas van Wegen (30) geboren te Nieuwegein, opgegroeid in Culemborg en inmiddels al een aantal jaren woonachtig in Meppel. Naast mijn eigen zaak geniet ik met mijn vriendin van onze twee dochters en van het keepen bij Alcides. De wens om voor mezelf te beginnen onstond een paar jaar geleden en inmiddels zit ik in mijn tweede pand aan de Commissaris de Vos van Steenwijklaan te Meppel"
 

Een gaaf en interactief ontwerp, dat is wat we hebben proberen te realiseren voor Bas van Wegen. Het ontwerp van de website oogt sterk en snel. Termen die de fitness activiteiten van Bas kenmerken.
 
Bas van Wegen: "Als wij besluiten samen te gaan werken, gaan wij een commitment met elkaar aan. Dat betekent dat wij er 100% voor gaan!"

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.