EveryOffice

Installeert u wel eens software? Klinkt het vaak beter dan het uiteindelijk is? Lastige installatie, niet alle gebruikers snappen het. Kortom effectieve installatie vergt support. Hoeveel ICT leveranciers leveren nu nog persoonlijke service? Laat staan advies. De grote software bedrijven gaan uit van eigen kracht en niet zozeer van die van de klant. Wij van Digizijn doen het andersom. We begrijpen dat elke organisatie anders is en dat iedereen zijn eigen problematiek heeft.

Persoonlijke support
Door onze persoonlijke no-nonsense aanpak zijn wij in staat dichter bij de klant te staan. We staan klaar voor support vragen en begrijpen dat software implementatie meer is dan een download knop. Onze producten staan dan wel professioneel in de cloud, maar onze persoonlijke support merkt u gewoon nog op de werkvloer. 
 
Persoonlijk en professioneel
Alleen diegene die de klant begrijpt kan meerwaarde bieden. Daarom leveren we bedrijfskritische oplossingen verpakt in no-nonsense en heldere communicatie.

Heldere communicatie en transparante tarieven
Geen nacalculaties, maar transparante en vaste tarieven. De klant betaalt alleen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt.
 
Toegankelijk in de Cloud
Tegenwoordig werken we steeds meer van kantoor. Onze software is toegankelijk op PC/Mac, laptop, tablet en Smartphone waardoor het daadwerkelijk mogelijk is om onafhankelijk van plaats en tijd overal te kunnen werken.

Kom meer te weten over EveryOffice

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.