Professionele website laten maken in Meppel?

Een website laten bouwen door een lokaal bedrijf uit Meppel? De website van jouw bedrijf is het online visitekaartje. Wij adviseren en helpen jou om dit zo goed mogelijk te realiseren, dit doen wij al meer dan vijftien jaar voor verschillende bedrijven in- en rondom Meppel.

Voordat er wordt begonnen met de ontwikkeling van de website wordt er gekeken naar het doel van de website. Pas nadat het doel bekend is (producten verkopen via een webshop, meer offerte aanvragen binnen krijgen, informatie delen met je klanten of een portfolio tonen) kunnen onze designers beginnen met een voorstel. Samen met het online marketing team wordt er gekeken hoe jouw (nieuwe) website het beste kan worden vormgegeven.

Ontwikkeling van website binnen ons eigen CMS

Nadat we het design hebben gepresenteerd kun je hier feedback op geven, pas na volledige goedkeuring van het design zetten we dit door naar onze programmeurs. Zij bouwen de website in ons eigen ontwikkelde CMS. Waarin jij, zodra de website klaar is en live staat, zelf ook toegang krijgt om je website te beheren.

Binnen dit CMS kun je pagina’s wijzigen, toevoegen en verwijderen, nieuwsberichten beheren, fotoalbums beheren en nog veel meer.

Korte lijntjes, want wij zijn gevestigd in Meppel

Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Kom dan gerust met ons in contact. We denken graag met je mee hoe we jouw bedrijf het beste online kunnen presenteren. 

Neem contact op

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.