Wij designen graag jouw nieuwe website

Het is belangrijk dat de website goed aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. Daarom komen we vooraf in gesprek om de wensen te bespreken, ook zullen onze designers op deze manier een gevoel krijgen van het bedrijf, zodat er een ontwerp kan worden gemaakt die hier 100% op aansluit. 

Na dit gesprek zullen onze designers aan de slag gaan met het ontwerpen van de website, hierbij is het mogelijkheid dat er wordt gekeken naar de huisstijl. Past deze nog bij de tijd en de visie van het bedrijf? Soms is het goed om een nieuwe huisstijl te nemen, of deze in een nieuw jasje te steken. 

Eerste presentatie van het ontwerp

Zodra het eerste voorstel klaar is, komt er vaak een vervolg gesprek om het design te presenteren. Onze designers geven dan vaak een korte presentatie en vertellen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Na dit gesprek heb je de mogelijkheid om, via een online tool (InVision) feedback te geven. In deze tool heb je altijd toegang tot het design en kun je heel eenvoudig commentaar toevoegen.

Benieuwd welke websites wij al hebben designed?

Al jaren lang maken wij websites voor diverse organisaties, van vakantieparken tot financiële dienstverlening, alles is wel een keer voorbij gekomen. Neem gerust een op 'Ons werk' of bezoek b.v. op www.irontable.eu om een idee te krijgen.

Laat je website ontwerpen door een partner uit de omgeving

Laat je graag je nieuwe website ontwerpen door een bedrijf uit de omgeving van Meppel? Met als grootste voordeel dat de lijntjes kort kunnen blijven? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag een keer langs om de wensen te bespreken.

Neem gelijk contact met ons op

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.