A-kwaliteit hardware voor mobiel werken

Mobiel werken; het is in korte tijd in veel branches de standaard geworden. Door de plotselinge maatregelen zijn veel bedrijven hier noodgedwongen mee begonnen. De laptop of desktop mee naar huis nemen was hierbij eerst voldoende, maar nu we langer mobiel werken ontstaat ook de wens om zowel thuis als op de zaak comfortabel te kunnen werken. Maar wat heb je nodig om comfortabel mobiel te werken? Onze ICT-experts hebben hiervoor de beste hardware uitgezocht.

De Yealink CP960 HD IP vergadertelefoon

De Yealink vergadertelefoon combineert een hoge geluidskwaliteit met het gebruiksgemak van Android 5.1. De drie ingebouwde microfoons focussen zich automatisch op stemgeluid. Hierdoor zijn sprekers altijd duidelijk verstaanbaar voor degene die de vergadering op afstand volgen. Daarnaast biedt de vergadertelefoon de volgende voordelen:
  • Eenvoudig uit te breiden met extra microfoons voor grotere ruimtes
  • Voorzien van de mogelijkheid om tot 100 uur aan gesprekken op te nemen
  • Diverse aansluitingsmogelijkheden, zoals WiFi, Bleutooth en USB Micro-B
  • Te combineren met smartphone, tablet, laptop of pc
Neem contact op met onze experts

 

De HP EliteDisplay Docking monitor

Met de HP EliteDisplay Docking monitor hoef je bij aankomst op de werkplek slechts één kabel aan te sluiten om aan het werk te kunnen. De laptop maakt via deze ene kabel connectie met het scherm en is direct van stroom voorzien. Doordat alle randapparatuur op het scherm is aangesloten hoef je geen muis en toetsenbord aan te sluiten. Ideaal voor op de zaak en thuis! Daarnaast biedt de display de volgende voordelen:
  • Geschikt voor videogesprekken met de ingebouwde webcam en microfoon
  • Goed leesbaar vanuit elke hoek dankzij het IPS scherm
  • Geschikt voor een multi-monitor set up dankzij de dunne bezel
  • Op meerdere manieren verstelbaar
Neem contact op met onze experts


De Ruckus Zoneflex R550

De wifi-capaciteit op de zaak komt steeds meer onder druk te staan door een toename van het aantal verbonden apparaten en het gebruik van applicaties zoals Zoom en Teams. Kan jouw wifi dit aan? Onze ICT-experts hebben hiervoor de beste hardware uitgezocht: de Ruckus Zoneflex R550.
 
Het R550 access point levert de ideale combinatie van hoge capaciteit, maximale dekking en verbeterde prestaties in ‘high density’ omgevingen. Met snelheden tot 574 Mbps op 2,4GHz en 1200 Mbps op 5GHz is het netwerk geschikt voor zwaardere applicaties zoals 4K videostreaming.
 
Neem contact op met onze experts

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.