Support, onderhoud en detachering

Support op afstand en locatie

Veel bedrijven werken met flexibele werktijden. Wij zijn 's avonds en in het weekend ook gewoon bereikbaar. Via helpmij.it kunnen wij je computer overnemen en hulp bieden op het moment dat jij dit nodig hebt. Zo hoef je niet te wachten totdat er een ICT'er op locatie is. Een mooie tijds- en kostenbesparing en nog veilig ook. Toch hulp nodig op locatie? Wij komen graag naar je toe om het probleem op te lossen.

Onderhoudscontract

Een goed functionerend netwerk is van groot belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Kies daarom voor een onderhoudscontract waarin preventief onderhoud is opgenomen. Hierbij weet je precies wat je per maand kwijt bent aan onderhoud en beheer van je netwerk. Onderhoudscontract of uurtje factuurtje, je betaalt bij ons nooit voorrij- of reiskosten. Dit is mooi meegenomen.

Detachering

Komt er een groot project aan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Bijvoorbeeld een migratie van jullie huidige serverpark of vervanging van alle werkstations? Onze ICT'ers helpen je deze klus te klaren. Op basis van flexibele inzet, zonder wurgcontracten of kleine letters. Echt flexibel dus.

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.