Toegangscontrole

Toegangscontrole

Wil je dat niet iedereen toegang heeft tot alle ruimtes? Ons systeem voor toegangscontrole biedt controle op een gebruiksvriendelijke manier. Het is veilig, snel en efficiënt om geregistreerde personen toegang te geven op basis van een pasje, tag of pincode. Daarnaast heb je altijd inzicht wie wanneer en waar naar binnen is geweest. Ook geschikt voor meerdere locaties.

Elektronische sloten

Met onze elektronische sloten heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren in en buiten het bedrijfspand. De deuren kunnen worden geopend met een pasje, tag, pincode, polsbandje, vingerprint of je telefoon en zijn direct verbonden met ons eigen softwaresysteem EveryOffice. Hierdoor heb je online zicht op alle gegevens en bepaal je eenvoudig wie toegang heeft tot welke ruimte. De SKG gecertificeerde sloten zijn ook nog eens extra beveiligd tegen inbraak.

Pincode

Met het gebruik van pincodesloten heb je geen sleutels, pasjes of tags nodig. Dit zorgt voor meer gemak in het beheren van de toegang. Online heb je de mogelijkheid om codes te wijzigen en toe te voegen.

Tags / Druppels / Pasjes

RFID-technologie kent meerdere toepassingen, in de vorm van tags, pasjes of druppels. Deze technologie is veilig in gebruik en vooral heel eenvoudig in gebruik te nemen. In het online systeem kan worden ingesteld of een gebruiker toegang mag krijgen tot één deur, of een set van deuren. Bij verlies hoeven geen sloten te worden vervangen, zoals bij sleutels. Je kunt de tag, druppel of het pasje die gekoppeld is aan de gebruiker eenvoudig uitschakelen en een nieuwe toevoegen.

Vingerscanners

De vingerscanner maakt gebruik van een simpel identificatiekenmerk: de vinger. In het systeem wordt opgeslagen wie waar wel of geen toegang hoort te krijgen. Ook kun je eenvoudig terug kijken wie, waar en wanneer een deur heeft geopend.

Sleutelkluis

Automatiseer de afgifte en inname van sleutels van goederen met een sleutelkluis. De kluis kan worden geopend met een persoonlijke code, pas of tag. Een rood licht markeert vervolgens de sleutel die mag worden verwijderd.

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.