VoIP: Het ideale zakelijke bellen

Met een hosted telefooncentrale in de cloud bel je zakelijk via internet op de manier die bij jouw organisatie past. Hierbij heb je de beschikking over alle functies die je nu of in de toekomst nodig hebt. Kies het prijsmodel die het beste past; per gebruiker of per lijn.

VoIP is geschikt voor bedrijven met één of meerdere vestigingen en/of thuiswerkers. Telefoontoestellen kunnen vanaf verschillende locaties aangemeld worden.

Redundant uitgevoerd

Dit betekent dat je altijd bereikbaar bent. Mocht de internetverbinding uitvallen, dan schakelt de centrale inkomende gesprekken automatisch door naar de mobiele telefoon van jouw keuze.

Keuzevrijheid

Met de telefooncentrale in de cloud heb je de beschikking over zeer veel mogelijkheden. Waarschijnlijk heb je ze niet allemaal nodig. Je kunt dit eenvoudig instellen via de eigen beheerpagina, zonder extra kosten.

Beveiliging

Bij hosted telefonie is misbruik een probleem wat bewaakt moet worden. Op basis van onze ervaring monitoren wij vreemd belgedrag en stellen we limieten in op basis van klantprofielen. Alle dagen van het jaar, 24 uur per dag. Wij beschermen onze klanten tegen hoge kosten door onrechtmatig gebruik.

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.