Parkeer- en toegangsbeheer

Slagbomen

Een professionele uitvoering van het parkeerbeleid rondom jouw bedrijf voorkomt onnodige parkeerproblemen. Ben je op zoek naar een nieuwe slagboom, of wil je de huidige slagboominstallatie uitbreiden met meer opties? Wij bieden slagbomen en toebehoren voor elke mogelijke parkeersituatie.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

De meldzuilen worden door ons in huis gemaakt. De zuilen bij de slagboom zijn dan ook geheel naar wens aan te passen en te combineren met vele uitbreidingsmogelijkheden, zoals een intercomsysteem, kentekencamera’s of kaartlezers.

Kentekenherkenning

Wil je meer controle bij de slagboom zonder de vlotte doorgang te belemmeren? Een automatische slagboom met kentekenherkenning biedt de uitkomst. Voertuigen met een geregistreerd kenteken krijgen automatisch toegang tot het parkeerterrein wanneer zij de slagboom naderen. Onaangekondigde bezoekers kunnen zich melden via de intercom in de zuil.

Betaald parkeren

Geld verdienen aan jouw parkeerterrein? Combineer de slagboominstallatie met betaald parkeren. Het systeem van betaalterminals en meldzuilen is uit te rusten met elke moderne betaalmethode. Zo laat je bezoekers eenvoudig voor het parkeren betalen. Ook met mogelijkheden voor abonnementen.

Een uniek idee of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.